Internetes alkalmazások, portálok fejlesztése

Cégünk fő tevékenysége az online alkalmazások fejlesztése, a legtöbb vállalkozás számára elérkezik az a nap amikor már nem elég az “egyszerű” bemutatkozó oldal cége működéseshez. Vállaljuk komplett egyéni rendszereket, vállalati portálok fejlesztését, webáruházak, workflow rendszerek készítését.

 

A felhasználói élmény fokozása mellett célkitűzésünk a letisztult egyszerű munkafolyamatokat megkönnyítő rendszerek kivitelezése, amelyek megfelelően szolgálják ki az egyéni rendszerek  működési elveit.

 

Az évek során így az egyik meghatározó ágazattá vált számunkra a workflow rendszerek, webáruházak, vállalati modulok, online applikációk tervezése, illetve vállalatirányítási rendszerek, számlázó, és banki tranzakciókat kezelő modulok fejlesztése is.

 

 

Meglévő portálok javítása, korszerűsítése,
mobil verziók kialakítása

Mindennapos dologgá vált egy vállalkozás életében amikor a már korábban megrendelt és lefejlesztett oldalt vagy internetes alkalmazást az idő vasfoga megrágta kissé, vagy a szolgáltatók fejlesztései miatt használhatatlanná vált. Cégünk megoldást nyújt ezen problémákra is, a meglévő megsérült oldalát megjavítjuk, illetőleg korszerűsítjük az Ön elképzelésének függvényében. Régi statikus oldalak responsive (mobilbarát) weboldallá alakítását is elkészítjük Önnek. Kérje egyéni árajánlatunkat.

 

 

UX-UI design

Letisztult egyszerű, és megnyerő alkalmazás köntösök. Ezek a szavak jellemzik elkészült UI munkáink. Vállaljuk komplett alkalmazások és programok működési elvének és kinézetének megtervezését.

 

Arculattervezés, grafikai munkák

A rengeteg bal agyféltekés tevékenység mellett, vállaljuk komplett arculattervek kialakítását.
Névjegykártyák, szórólapok, plakátok, naptárak, logo, esküvői meghívok, egyszóval bármi grafikai tervezést elkészítünk a megrendelés függvényében.